Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Esgotades les entrades a Tribuna i Preferent de cara al derbi

El Nàstic ha facilitat 355 entrades per als socis del CF Reus

Només queden entrades de Gol per al derbi Nàstic-Reus Només queden entrades de Gol per al derbi Nàstic-Reus CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 25 abril 2017 13:24

La venda d'entrades per al derbi Nàstic-Reus segueix a molt bon ritme, després de que ahir s'exhaurissin les entrades de Preferent, al igual com es van esgotar les entrades de Tribuna fa uns dies. 

Des de les oficines del club grana informen que només queden 723 entrades de Gol disponibles de la promoció del 2x1 que permet als aficionats granes adquirir fins a quatre entrades a preu de dos. 

D'altra banda, encara segueix vigent la segona promoció per als socis i aficionats grana. La compra a la Nàstic Hummel Store de qualsevol de les samarretes oficials del Nàstic d’aquesta temporada, al preu habitual de 60 euros, significarà dues entrades de franc a la zona de Gol. L’horari de les oficines és de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores, i dilluns 1 de maig, dia de partit, s’obrirà a partir de les 17 hores.

Pel que fa al CF Reus, el Nàstic ha facilitat un total de 355 entrades, que des d'avui ja les poden adquirir els socis i abonats reusencs, a un preu de 20 euros, a la CF Reus Store del centre El Pallol. En cas de no exhaurir-se, les entrades restants es posarien a la venda durant el dissabte, per al públic general.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: