L'AB Vendrell haurà d'esperar per aconseguir l'ascens

Els taronges cauen contra Els Monjos (75-67) i hauran d'esperar per confirmar l'ascens a la Primera Catalana

Imatge del partit entre l'AB Vendrell i el Monjos Imatge del partit entre l'AB Vendrell i el Monjos CEDIDA
Dilluns, 24 abril 2017 15:31

L'AB Vendrell no va aprofitar la primera opció d'ascens, i va caure contra el segon classificat de la Segona Catalana, Els Monjos.  El partit començava amb un gran ambient a les graderies, duel de rivalitat entre els dos equips que dominen la lliga, i amb un conjunt local, que sortia més intens i era dominador en els primers minuts. Els Monjos sortien amb un ritme molt alt de partit, que els donava un 16-11, a la fi del primer quart

Un triple, de David Alcón a l’inici del segon període, empatava el marcador 16-16, a partir d’aquí, els de l’Alt Penedès van pendre la inicativa, tres triples consecutius, en uns minuts de gran encert, estiraven el resultat fins el 33-22, favorable als locals. Els taronges van reaccionar just abans del descans, portant el larcador a un 38-33.

Els Monjos, molt ben col·locats a la represa, van sumar un parcial inicial de 10-0, que suposava un 48-33, que posava el partit en franquícia als locals, fins al moment superiors. Com en el segon quart, els del Baix Penedès van saber reaccionar, i el partit arribava al darrer quart amb un 57-50.

El darrer període va ser clarament dels Monjos, la pressió defensiva, permesa pels àrbitres, collava l’atac dels taronges, que no trobaven bones posicions de llançament, només Oriol Mateu, veia cistella; per contra, els locals, sortien en ràpides transicions, anotant amb facilitat i sumant tres triples més, que trencaven la resistència visitant i sentenciaven el marcador amb el 73-57, a poc més de dos minuts pel final. Uns últims minuts, de rauxa vendrellenca, els va permetre retallar el marcador i aconseguir salvar el bàsquet average.