Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Club Nàutic Cambrils aconsegueix tres títols al Campionat de Catalunya Làser 4.7

Bea Muro, Marcelo Cairo i Sergi Sevil s'emporten el Campionat Femení, Juvenil sub19 i Juvenil sub16

El Club Nàutic Cambrils es va emportar tres títols del Masnou El Club Nàutic Cambrils es va emportar tres títols del Masnou CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 03 abril 2017 13:02

Bons resultats del Club Nàutic Cambrils en el Campionat de Catalunya Làser 4.7, organitzat pel Club Nàutic El Masnou. En la regata van pendre part un total de 54 regatistes de tota Catalunya.

En la jornada de diumenge, la cambrilenca Bea Muro es va proclamar Campiona de Cataluna. Marcelo Cairo va finalitzar en segona posició de la seva prova, aconseguit així el Campionat de Catalunya sub19. També el regatista del Club Nàutic Cambrils Sergi Sevil va aconseguir el títol de Catalunya sub16, després de finalitzar la regata en tretzena posició.

Aquests resultats igualen la fita assolida l’any passat en el mateix Campionat, aconseguint els 3 títols en joc. Per part del Club Nàutic Cambrils en van prendre part un total de 8 regatistes, acompanyats del seu entrenador, Héctor Calvo.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: