Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arrenca la Gran Fondo Cambrils Park amb un rècord de més de 2500 ciclistes

La marxa cicloturista segueix augmentant en participació passant de 700 participants a més 2500 ciclistes en quatre anys

Moment de la sortida de la la Gran Fondo Cambrils Park Moment de la sortida de la la Gran Fondo Cambrils Park CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 01 abril 2017 18:53

El temporal de pluja ha donat treva aquest matí i la Gran Fondo Cambrils Park Costa Daurada ha estat tot un èxit. La marxa cicloturista organitzada per l'empresa Cycling Costa Daurada juntament amb Cambrils Park Sport Village, i amb la col·laboració de l'Ajuntament i el Patronat de Turisme de Cambrils, ha arrencat a les 8:15 del matí al voltant de les instal·lacions del Resort sota un sol que començava a sortir amb força.

Al voltant de les 06h, es posava en funcionament tot l’operatiu de la marxa amb uns 200 voluntaris de Cycling Costa Daurada, Cambrils Park Resort i entitats locals. Els més de 2.500 ciclistes participants, molts dels quals es troben allotjats a les instal·lacions de l’Sport Village, han anat arribant progressivament per preparar-se a la línia de sortida. La marxa també ha comptat amb la participació de professionals del ciclisme com el Melcior Mauri, guanyador de la Volta Ciclista a Espanya el 1991.

En el moment del tret de sortida han participat Josep M. Vallès Recasens, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils, i Amèlia Rico, directora del Patronat de Turisme de Cambrils. Està previst que, al voltant de les 12 del matí, comencin a arribar els participants que realitzen el recorregut curt d’Escaladei, de 123km, 2000 m de desnivell i que comprèn 20 poblacions; i, cap a les 13:30 h, els participants que realitzen el recorregut llarg pel Montsant, de 183 km, 3100 m de desnivell i el qual comprèn 21 poblacions. Tots dos recorreguts compten amb la sortida i la meta a Cambrils Park Sport Village.

Des de la primera edició d’aquesta marxa, la qual es va dur a terme el 2014, s’ha pogut veure un augment important en la participació. Aquesta edició compta amb més de 2500 participants, és a dir, 500 més que el 2016 i més de 1800 de diferència amb la primera edició.

Entre tots els participants torna a destacar el gran nombre de ciclistes nacionals, tant de Catalunya com de la resta d’Espanya; però cada vegada més es va popularitzant la Gran Fondo Cambrils Park arreu d’Europa. Enguany, torna a haver-hi presència de participants de països com França, Anglaterra, Holanda, Bèlgica, Irlanda, Alemanya o altres països nòrdics.

Organitzadors i participants han agraït les bones condicions meteorològiques del dia, ja que justament ahir al vespre va ploure fort, i molts temien que continués igual durant el dissabte. Per sort, amb la sortida del sol, tots han començat el dia amb molta motivació fent una valoració molt positiva de les rutes, de l’organització de la marxa i de l’alta participació en general.

La jornada ciclista acabarà a les instal·lacions de Cambrils Park Sport Village amb una Pasta Party i l’entrega de premis al centre del Resort, a l’escenari del Bar del Fòrum. Aquest acte comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: