Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Èxit de participació del III Campus Melcior Mauri

La cloenda del campus serveix per valorar en conjunt la feina feta durant quatre dies de ciclisme

Imatge de la Cloenda del III Campus Melcior Mauri Imatge de la Cloenda del III Campus Melcior Mauri CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 14 Març 2017 10:37

El passat diumenge 12 de març es va realitzar al Centre de Convencions de Cambrils Park Business & Events la cloenda de la III Edició del Campus de Ciclisme Melcior Mauri. Durant quatre dies intensos, més de 200 ciclistes han compartit la seva passió per la bicicleta, acompanyats per dos excilistes professionals de caire mundial, com Miguel Induráin i Claudio Chiappucci.

El director de carrera i exclista que dona nom al Campus, Melcior Mauri, ha volgut agrair la presència dels dos exciclistes professionals, que han recurregut les diferents rutes roda a roda amb la resta de participants del Campus. I és que la bona localització de l'Sport Village ha permès configurar rutes pel Priorat, les muntanyes de Prades i el Montsant en aquesta edició.

A més, durant l’acte de cloenda s’ha dut a terme un sorteig de diferents premis per als participants. Els guanyadors s’han emportat lots de productes de KH7, un GPS TwoNav, un altre dels patrocinadors; crema W2w, especial per a esportistes; dos casquets de bicicleta de la marca Extreme; dues rodes de bicicleta de la marca Campagnolo, un portabicicletes TowCar, corró d’entrenament de la marca Bkool Pro; i un cap de setmana per a dues persones a Cambrils Park amb mitja pensió.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: