Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

REDESSA inicia un cicle de conferències dedicades a l'emprenedoria

El llibre 'Històries empresarials de Reus", del periodista i escriptor Joan Antoni Domènech, ha estat l'encarregat d'encetar el cicle

REDESSA Viver ha acollit la presentació del llibre "Històries empresarials de Reus", del periodista i escriptor, Joan Antoni Domènech REDESSA Viver ha acollit la presentació del llibre "Històries empresarials de Reus", del periodista i escriptor, Joan Antoni Domènech REDESSA
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dijous, 26 Octubre 2023 21:13

Les instal·lacions de REDESSA Viver han acollit la presentació del llibre "Històries empresarials de Reus", del periodista i escriptor, Joan Antoni Domènech. L'acte ha convocat una trentena d'emprenedores i emprenedors i enceta un cicle de xerrades dedicades a l'emprenedoria.

La xerrada també ha tingut per objectiu animar als assistents a seguir treballant en els seus projectes. Així, tal com ha explicat l'autor del llibre, "Reus i REDESSA són l'entorn ideal per a emprendre projectes, perquè aquesta ciutat té una tradició emprenedora molt arrelada i un esperit col·lectiu empresarial i social, excepcional".

Durant la presentació, el regidor de Promoció Econòmica i Coneixement, i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, ha assegurat que "el llibre és una lectura indispensable per a aquelles persones que tenen interès en la història de la ciutat i en el món de l'empresa".

El llibre es va presentar el passat mes de juny a la Cambra de Comerç i tot just s'acaba d'editar una segona edició. La publicació teoritza sobre el perquè del gran dinamisme econòmic i social de Reus al llarg dels darrers segles i recull experiències i testimonis -alguns d'ells inèdits- que exemplifiquen el dinamisme empresarial de la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: