Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona creix més d'un 10% durant els primers mesos de l'any

El transport d'automòbils, amb gairebé 16.000 moviments, marca el rècord en els darrers 14 mesos

Un vaixell descarregant al Port de Tarragona Un vaixell descarregant al Port de Tarragona PORT DE TARRAGONA
Economia i negocis ACN
Dilluns, 28 Març 2022 16:29

El Port de Tarragona creix més d'un 10% en els primers dos mesos d'aquest any. El tràfic marítim d'aquest febrer s'ha xifrat en 2.473.823 tones i la suma de l'acumulat arriba ja a les 5.477.277 tones. El tràfic de mercaderies de líquids a doll ha assolit el creixement més gran amb un 4,5% respecte al mateix mes l'any passat. Aquest increment es deu, principalment, al moviment de cru de petroli. El port tarragoní també ha mogut 15.969 vehicles als molls de Galícia i Cantàbria, obtenint la xifra rècord dels últims 14 mesos. Al gener, el port es trobava en la tercera posició del rànquing dels ports estatals amb un creixement del 19,9% respecte a l'any passat.

Pel que fa als productes químics a doll i els biocombustibles també han crescut un 30,2% i el transport de cereals, pinsos i farines s'ha incrementat en un 82,6%. A més, la càrrega general acumula un creixement del 5,5 els dos primers mesos de l'any.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: