Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Preocupació a la Cambra de Comerç de Tarragona per les possibles sancions a Rússia

L'entitat calcula en més de 600 MEUR les relacions comercials d'aquest país amb el territori

Imatge d'arxiu de l'edifici de la Cambra de Comerç de Tarragona Imatge d'arxiu de l'edifici de la Cambra de Comerç de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Economia i negocis ACN
Dijous, 24 Febrer 2022 17:52

La Cambra de Comerç de Tarragona ha fet pública la seva "profunda preocupació davant l’escenari bèl·lic provocat per l’atac de Rússia a Ucraïna" i les conseqüències per al teixit econòmic de la demarcació que poden tenir les possibles sancions comercials contra interessos russos. Segons l'ens, que segueix de prop l'evolució del conflicte, el volum de les relacions comercials del territori de Tarragona "superen els 600 milions d'euros", una xifra "superior i més significativa que la que es manté amb Ucraïna". En un comunicat, la Cambra de Tarragona alerta que l'evolució dels fets durant les pròximes hores i l'abast d'aquestes possibles sancions determinaran l'impacte concret sobre l'economia tarragonina.

Des de Nigèria i Ghana, on es troba desplaçat en una missió comercial, el director d'Internacional de la Cambra de Tarragona, Roberto Barros, ha mostrat la "profunda preocupació" de l'ens davant el conflicte obert amb l'entrada de tropes russes a Ucraïna. "Un fet de conseqüències incertes tant per la regió com per l’ordre mundial, que es traduirà en la pèrdua de vides i en un nou sotrac per l’economia, afectada encara per la pandèmia", ha assegurat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: