Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les cambres de Reus, Valls i Tortosa organitzen la sessió virtual 'Adaptació de l’empresa al post Brexit'

Experts en l'àmbit internacional assessoraran a les empreses participants al webinar gratuït d'aquest divendres 15 de gener

Experts en l'àmbit internacional assessoraran a les empreses participants al webinar gratuït d'aquest divendres 15 de gener Experts en l'àmbit internacional assessoraran a les empreses participants al webinar gratuït d'aquest divendres 15 de gener CEDIDA
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dijous, 14 Gener 2021 07:39

Les Cambres de Tortosa, Reus i Valls i la Cámara Oficial de Comercio de España en el Reino Unido han programat un webinar virtual que porta per títol 'Adaptació de l’empresa al post Brexit'. Conduiran la sessió Marta Torrents, assessora jurídica internacional de la Cambra de Comerç de Tortosa i Bonita Bhandari, responsable de comerç internacional i desenvolupament de negocis de la Cambra Oficial de Comerç d’Espanya al Regne Unit. La sessió pretén que els professionals experts ofereixin assessorament a les empreses sobre el post brexit, en l'àmbit internacional.

Després de més de tres anys avaluant l’impacte del Brexit, i preparant a les empreses per un moment transcendent per la seva activitat des del punt de vista de relació comercial internacional, la sessió vol servir per dibuixar, de manera senzilla i pràctica, les línies estratègiques que cal que segueixin per continuar o iniciar la relació comercial amb el Regne Unit en aquest nou escenari.

El webinar serà aquest divendres 15 de gener, de les 9:30 a les 10:15 hores. La sessió és gratuïta i es pot formalitzar la inscripció a les adreces de contacte de les respectives cambres: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.; o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

La sessió compta amb la col·laboració de CaixaBank, Repsol, el Port de Tarragona i la Diputació de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: