Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cambra inicia una nova temporada del cicle de jornades 'Bon dia Tarragona'

El primer ponent convidat serà Gerard Isern, el 9 de setembre, que parlarà dels 'Fonaments per a un teletreball efectiu'

La Cambra de Comerç de Tarragona organitza el cicle de jornades 'Bon dia Tarragona' La Cambra de Comerç de Tarragona organitza el cicle de jornades 'Bon dia Tarragona' ARXIU / INFOCAMP
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dimecres, 02 Setembre 2020 21:16

El proper 9 de setembre, a les 09h, arrencarà una nova temporada del cicle de jornades 'Bon dia Tarragona', que organitza la Cambra de Tarragona en format virtual, a través de la plataforma Zoom.

En aquesta ocasió el ponent convidat serà Gerard Isern, que ens parlarà dels 'Fonaments per a un teletreball efectiu', en el decurs de la mateixa ens explicarà com cal organitzar-se per ser més eficient, com aprendre a treballar per objectius i a posar en pràctica les eines bàsiques que ens facilitaran el dia a dia i ens ajudaran a conciliar feina, família i vida privada.

Isern és Enginyer Industrial (UPC), Màster Engiplant en Direcció de Plantes Industrials (UPC), AMP Advanced Management Program (ESADE), Màster Desenvolupament Directiu, Intel·ligència Emocional i Coaching (EAE). Té una experiència de més de 20 anys com a responsable i directiu. Dirigeix una empresa dedicada a la formació i a millorar el rendiment dels negocis ajudant al desenvolupament de les persones.

Els 'Bon dia' són una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol, CaixaBank i el Port de Tarragona. I la col·laboració de Bic Graphic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: