Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cambra de Tarragona ofereix un webinar sobre el comerç internacional davant el coronavirus

La sessió online i en obert tindrà lloc, aquest dimarts 7 d’abril, de les 10 a les 10:40h, i comptarà amb les intervencions de Carlos Arola i Maria Giné

A l'esquerra de la imatge, Maria Giné, directora de Operaciones de Arola Aduanas & Consignaciones, amb la presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé A l'esquerra de la imatge, Maria Giné, directora de Operaciones de Arola Aduanas & Consignaciones, amb la presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé ARXIU / CAMBRA DE TARRAGONA
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dilluns, 06 abril 2020 17:11

La Cambra de Tarragona ha organitzat per aquest dimarts 7 d’abril, de les 10 a les 10:40 hores, el webinar 'Situación del comercio internacional frente al Covid-19. Aduanas y trámites'. La sessió, online i en obert, comptarà amb les intervencions de Carlos Arola, CEO de Arola Aduanas & Consignaciones i Maria Giné, directora de Operaciones de Arola Aduanas & Consignaciones.

Per seguir la sessió cal inscriure's a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i, posteriorment, rebreu un enllaç per connectar-vos a aquest enllaç.

Cal recordar que la Cambra de Tarragona és líder a nivell nacional en coneixement i experiència als mercats de l’Àfrica subsahariana.

El seminari web es pot seguir a través dels canals de Facebook, Twitter, LinkedIn i Instagram de la Cambra de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: