Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Tàrraco Arena Plaça genera un impacte de 24 milions des de la seva remodelació

L'estudi de la URV també preveu que l'equipament generarà un impacte de 5,6 milions d'euros l'any per a la ciutat

La façana exterior de la Tàrraco Arena Plaça (TAP), ubicada al carrer de Mallorca de Tarragona La façana exterior de la Tàrraco Arena Plaça (TAP), ubicada al carrer de Mallorca de Tarragona NÚRIA TORRES/ ACN
Economia i negocis ACN
Dilluns, 29 Gener 2018 13:40

La Tàrraco Arena Plaça ha generat un impacte econòmic de 24 milions d'euros des de la seva remodelació. L'antiga plaça de toros de Tarragona es va reconvertir en equipament l'any 2010 després d'un llarg i costos procés de rehabilitació -en el qual es va afegir la cúpula retràctil i va adoptar l'actual nom. La Diputació de Tarragona, propietària de l'espai, va invertir-hi 25 milions.

El president Josep Poblet, però, assegura que l'impacte directe per l'explotació del recinte ja gairebé iguala la inversió, segons un estudi de la URV. El mateix estudi preveu que l'equipament generarà un impacte de 5,6 milions d'euros l'any per a la ciutat.

La TAP, en 4 anys i mig d'explotació, l'han visitat 770.000 persones amb un impacte directe d'11,6 milions. A aquests cal sumar 9,9 milions d'euros d'impacte indirecte -d'allotjaments i consum a la ciutat- i uns 2,6 milions més d'impacte induït -generació de llocs de restauració i activitats econòmiques a l'entorn de la TAP. "Se situa en els 24.100.000 euros d'impacte directe a la ciutat", ha afirmat Poblet. De fet, ara la TAP s'amplia amb un nou edifici de serveis just a tocar de l'equipament, inaugurat aquest mateix dilluns, amb motiu de la trobada anual amb la premsa

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: