Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els més de 3.000 assistents a Memorimage confirmen l'èxit de l’onzena edició

Priorat guanya l’XI Memorimage amb el Premi Ciutat de Reus i el Premi del Públic

Foto de família de l'equip de 'Priorat', guanyadora del Premi Ciutat de Reus. Foto de família de l'equip de 'Priorat', guanyadora del Premi Ciutat de Reus. CEDIDA.
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 13 Novembre 2016 00:46

L’onzena edició de Memorimage, Festival Internacional de Cinema de Reus ha enregistrat l’èxit de públic més destacat fins el moment. Més de 3.000 espectadors han emplenat el Teatre Bartrina durant quatre dies de certamen, superant els 1.900 de la passada edició. El nivell d’assistència s’ha incrementat més del 50% en relació a l’any anterior.

El director artístic del festival, Daniel Jariod, ha volgut destacar el fet amb les següents paraules: “Aquest any hem crescut com mai abans. Crec que ja hem afermat definitivament el nostre lloc dins el calendari cultural de Reus”. 'Priorat', dirigida per David Fernàndez de Castro, s’ha declarat la triomfadora de Memorimage 2016 al guanyar 2 dels 5 premis del festival; el Premi Ciutat de Reus i el Premi del Públic.

El Premi MemoriReus l’ha rebut Els nens de la jungla, de Santi Suárez Baldrís. 'Reus, abans, ara i aquí' s’ha emportat el Premi Cinema-Rescat, mentre que Refugi Dresden ha estat la guanyadora del Premi MemoriJove.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: