Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus viu la màgia de la Diada de Sant Jordi

Enguany han sortit al carrer 12 llibreries, 12 floristeries i 74 entitats

Reus ha viscut un any més la màgia de la Diada de Sant Jordi Reus ha viscut un any més la màgia de la Diada de Sant Jordi REUS.CAT
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 24 abril 2024 00:15

La plaça del Mercadal, la plaça del Prim, el raval de Santa Anna, la plaça del Castell, el carrer de la Mar, el Fossar Vell, la plaça del Teatre i la plaça de Sant Pere són els espais principals de Reus on s'han repartit enguany 12 llibreries, 12 floristeries i 74 entitats que han sortit al carrer aquesta Diada de Sant Jordi.

Sant Jordi Reus llibreries

Imatge d'una de les parades de llibreries, al Mercadal (Reus.cat)

L'ambient de la Diada s'ha viscut des de primera hora del matí. Activitats de tot tipus s'han anat repartint durant tota la jornada a la plaça, amb un protagonisme destactat pels autors locals que han signat les seves novetats.

A la parada de l'ajuntament s'han pogut consultar totes les darreres publicacions dels autors i autores locals. Durant tot el dia s'ha pogut trobar el punt de llibre que editen les Biblioteques Municipals amb les darreres obres publicades.

Durant el matí, al Centre de Lectura s'ha fet un homenatge al recentment desaparegut Joaquim Mallafrè, amb la participació de nombroses persones i autoritats que l'han llegit.

Sandra Guaita Sant Jordi 24

L'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, llegint un fragment d'un text de Joaquim Mallafrè (Reus.cat)

D'altra banda, les entitats també han fet lectures sobre textos de diferents autors, entre ells, Vicent Andrés Estallés, Àngel Guimerà i Joan Salvat Papasseit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: