Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla s’omplirà de parades per Sant Jordi

L'espai firal del carrer Marquès de Tamarit serà l’epicentre de la diada

L'espai firal del carrer Marquès de Tamarit serà l'epicentre de Sant Jordi a Altafulla L'espai firal del carrer Marquès de Tamarit serà l'epicentre de Sant Jordi a Altafulla ARXIU/INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 22 abril 2024 13:44

L’Ajuntament d’Altafulla, a través de les regidories de Cultura i Educació, encapçalades per les edils Gemma Maymó i Eva Martínez, respectivament, han organitzat un ampli programa d’activitats per a les famílies

L’espai firal del carrer Marquès de Tamarit tornarà a convertir-se en l’epicentre de la celebració de la Diada de Sant Jordi a Altafulla el pròxim dimarts, 23 d’abril, amb un total de 18 parades de llibres, roses i artesania amb motiu de la jornada, així com d’entitats locals, partits polítics i la participació d’autors locals que signaran les seves publicacions. L’horari de la fira serà de 10 a 20 hores.

Programació

Sant Jordi a Altafulla començarà a les 17 h amb el lliurament de premis del concurs literari de les escoles a l’escenari de la fira. A continuació, a les 17.30 h, hi haurà un espectacle de contacontes amb la companyia Traüt espectacles, davant de l'escenari. A les 18.30 h tindrà lloc el ball de bastons conjunt dels alumnes de 3r de les escoles de la Portalada i el Roquissar i a les 19 h, un assaig obert dels Castellers d’Altafulla.

A més, durant el dia s’aniran fent presentacions de llibres i signatures d'autors locals i del Baix Gaià a l'estand de la Biblioteca. Al matí passaran Cristina Pallàs, Albert Pardo, Hugo Folk, Imma Vallmitjana, Pere Inglés, Edu Cubero i Edmon Amill i a la tarda Pepi Miró, Luca Sanmniatelli, Jordi Suñé, Fernanda Quintana, Víctor Fernández, Rosalia Ciuró i Cristina Pallàs.

Gairebé una vintena de parades

Les parades que hi participaran seran Alnatur, Biblioteca, Altafulla Ràdio, Centre d’Estudis, Diana García, Etcètera Associació Cultural, Garden Gaià, Mans per l’Acció Solidària, Mariscal Sarroca, Montse i Paquita Blanch, Regal i Paper, Ateneu de Dones, Núria Calvet, Castellers d’Altafulla, Alternativa Altafulla, Convergents, l’EINA i Junts per Altafulla.

Altafulla Ràdio, en directe

L’emissora municipal Altafulla Ràdio romandrà a l’espai firal de Marquès de Tamarit amb una programació especial en directe durant tot el dia. D’aquesta manera, la ràdio local sortirà un cop més al carrer per celebrar Sant Jordi. En horari de matí els continguts especials començaran a les 10 h i s’allargaran fins a les 13 h. I a la tarda aniran de 16 h a 20 h.

 

 

 

 

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: