Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí es prepara per gaudir d'una diada de Sant Jordi amb activitats al carrer

Les activitats culturals i festives es concentraran durant tot el dimarts 23 d’abril al carrer Major

El carrer Major s'ha convertit en el centre neuràlgic de la diada de Sant Jordi El carrer Major s'ha convertit en el centre neuràlgic de la diada de Sant Jordi AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 21 abril 2024 23:15

Constantí es prepara per celebrar un Sant Jordi ple d'activitats culturals i festives que es concentraran durant tot el dimarts 23 d'abril al carrer Major, que des de fa uns anys s'ha convertit en el centre neuràlgic d'aquesta diada. Durant els dies previs l'ambient de Sant Jordi ja es viu als carrers i places del municipi, amb la decoració que un any més s'ha preparat especialment per a l'ocasió amb la decoració floral a places, carrers i equipaments municipals, i diverses novetats.

El dimarts 23 d'abril, des de les 10 del matí, el carrer Major tornarà a acollir les paradetes de Sant Jordi amb la presència d'entitats, associacions, els serveis socioeducatius municipals i Constantí Ràdio, que emetrà una programació especial.  A més, al llarg de tot el dia tindrà lloc una mostra de tallers i oficis tradicionals. Durant el matí, es farà a la plaça de l’Església una sessió de contes infantils amb música en directe: “Toca’m un conte”, a càrrec de la companyia Cuentropia.

Les activitats continuaran a la tarda amb la representació de la Llegenda de Sant Jordi i una mostra de balls tradicionals a càrrec dels Balls de Cercavila de la Societat El Casino. La jornada finalitzarà amb la tradicional Ballada de Sardanes amb l’actuació musical de la Cobla Dansaires del Penedès. Durant tot el dia també es podrà veure una mostra del bestiari i els elements que conformen el Seguici Popular al municipi.

Jornada de portes obertes a l'antic refugi

D'altra banda, durant tota la setmana també hi ha haurà jornada de portes obertes a l'antic refugi, que es podrà visitar fent inscripció prèvia a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 977 52 40 36.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: