Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"El Vendrell sent la música" continuarà apropant la música a tothom aquest 2024

El grup Guardafuegos donarà el tret de sortida al cicle de concerts el proper divendres 19 d’abril, a les 22 h, a la plaça del Mercat

La regidora de Cultura, Silvia Vaquero, ha presentat el cicle acompanyada de músics La regidora de Cultura, Silvia Vaquero, ha presentat el cicle acompanyada de músics AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 04 abril 2024 16:50

Aquest 2024 el cicle “El Vendrell sent la música” continua amb la presentació de noves propostes en diferents espais de la ciutat per fer arribar la música a tothom. El cicle arrencarà el divendres 19 d’abril, a les 22 h, a la plaça del Mercat, amb el concert del grup vendrellenc Guardafuegos, que presentarà el seu nou disc 'Un billete con ventana'.

Els concerts es reprendran el dissabte 18 de maig, en el marc del Dia Internacional dels Museus. El Museu Deu acollirà, a les 18 h, l’actuació del guitarrista Javi Martínez, i a les 19 h, el Museu Àngel Guimerà serà l’escenari del duet Pijuan-Pascual.

El dissabte següent 25 de maig, al Teatre Municipal Àngel Guimerà (TÀG), el Petit Taller de Cançons oferirà la cantata 'La veu de la Terra', amb la participació d’un centenar d’alumnes del Vendrell per prendre consciència sobre el moment que vivim d’emergència climàtica i ambiental.

El TÀG acollirà el dilluns 27 de maig la cantata 'La Clika', que posa en valor l’amistat de companys de classe que comparteixen aventures, jocs, rialles, aprenentatges, il·lusions i música.

Els dies 20 i 21 de juny, el cicle “El Vendrell sent la música” s’incorpora a la programació del Turismar i properament es concretaran les actuacions.

El dimecres 17 de juliol, a les 30 h, la plaça Nova serà l’espai del concert al carrer del Festival Internacional de Música Pau Casals.

El dissabte 17 d’agost, a les 22 h, a l’espai de dol del passeig marítim de Masia Blanca, Ericah Lein Group interpretaran temes propis i algunes versions.

El cicle continuarà el dissabte 28 de setembre, a les 19 h, amb el Quartet Bladim de flautes travesseres, que actuarà al c/ Dr. Olivé.

El dissabte 5 d’octubre, a les 22 h, al parc de Neus Català (ctra. de sant Vicenç) es podrà gaudir d’un concert del grup La Desbandada.

I, finalment, el dissabte 14 de desembre, a les 18:30 h, al c/ Quatre Fonts, l’Agrupació Virgen del Consuelo serà l’encarregada de tancar la programació del cicle “El Vendrell sent la música” d’aquest any.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: