Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La màgia arriba a Tarragona amb la 18a edició del Festival de Teatre Màgic

El certamen comptarà enguany amb un vessant solidari i es desenvoluparà del 7 al 27 d’abril

Imatge del Mag Gerard oferint un "tastet de màgia" durant la presentació davant dels mitjans del Festival de Teatre Màgic Imatge del Mag Gerard oferint un "tastet de màgia" durant la presentació davant dels mitjans del Festival de Teatre Màgic AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Cultura Abel Casanovas
Dijous, 04 abril 2024 15:39

Tarragona s’omplirà de màgia dels dies 7 al 27 d’abril amb la 18a edició del Festival de Teatre Màgic. Una edició que arriba amb “moltes activitats i per posar màgia a les nostres vides”, tal com anuncia la consellera de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos.

Ramos ha assegurat que “és un orgull acollir aquest certamen a casa nostra, ja que actuarà gent reconeguda amb premis internacionals, convertint-se en un referent”.

Per la seva banda, el director del Festival, el Mag Gerard, ha detallat que “aquest any ens visiten actors procedents de França i Argentina, Madrid i d’arreu de Catalunya amb espectacles que combinen la màgia amb diferents disciplines”. És el cas de l’espectacle inaugural, diumenge 7 a les 18 h, “Màgia per deixar-te bocabadat” amb Jean Philippe Atchoum, Cristian Miró, El Magow, Mireia i el mateix Mag Gerard, que oferiran una proposta per al públic familiar fusionant ombres xineses, ventrílocs i titelles.

A més, el certamen se celebrarà enguany en altres escenaris a part del Teatre Tarragona. La Sala Trono acollirà tres espectacles, entre els quals destaca Sergi Arnentano, el qual va gaudir del seu espai televisiu a TV3. La Biblioteca Pública de Tarragona també s’omplirà de màgia amb “Màgia als llibres”, al Diari d’un mag amb la màgia interactiva de Daniel Arbonés i a l’Espai Kesse amb una classe magistral de trucs de màgia i el cabaret màgic de l’Eduard Juanola.

Les entrades per assistir al Festival es poden adquirir a través d’aquests enllaços entrades.tarragona.cat , www.salatrono.cat , www.aspercamp.cat i www.clubvaixell.org

Vessant solidari

La 18a edició del Festival de Teatre Màgic comptarà aquest any amb un vessant solidari a favor d’Aspercamp i el Club Vaixell. Els espectacles tindran lloc a l’Antiga Audiència de Tarragona el dia 13 d’abril a la tarda.

Més informació al web oficial del Festival Internacional Teatre Màgic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: