Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Riu Clar celebra aquest dissabte la IV Festa de la Primavera

La jornada comptarà amb activats infantils, el vermut “rumbero”, la paella popular i es tancarà amb el concert del grup Ragnaröck

El grup de versions de rumba reusenc, Canelita en Rama, actuarà durant el "Vermut rummbero" El grup de versions de rumba reusenc, Canelita en Rama, actuarà durant el "Vermut rummbero" CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 02 abril 2024 20:39

L'Associació de Veïns Riu Clar donarà la benvinguda a la primavera, aquest dissabte 6 d'abril, amb la quarta edició de la Festa de la Primavera, que tindrà com a centre neuràlgic la plaça del Progrés del barri tarragoní. Durant tot el dia es podrà gaudir d'activitats familiars, gastronòmiques i del Rock in Clar, que estarà protagonitzat pel concert de la banda de covers de rock nacional Ragnaröck.

El president de l'AVV Riu Clar, Javier Martí, explica que un dels objectius d'aquesta quarta edició “és consolidar la Festa de la Primavera com una cita anual dels barris de Ponent i de tota la ciutat de Tarragona”. Martí també ha destacat la recuperació del concert de rock al barri, conegut com Rock in Clar: “Estem molt contents de tornar a tenir el concert de rock al barri perquè bandes Km0 com Ragnaröck mostrin la seva música”. Martí també posa en valor que “la festa servirà per donar a conèixer grups creats al barri, com els Diables Gripafoc, o els timbalers que enguany han incorporat nous membres”.

La festa

La festa arrencarà, a partir de les 10 h, amb una xistorrada popular realitzada pel grup de Diables Gripafoc. El preu del tiquet és de 2,5 euros.

A les 11 h, els més petits podran participar en el Concurs de Dibuix.

A les 12:30 h, es podrà gaudir d'un vermut “rumbero”, amb l'actuació del grup de versions reusenc Canelita en Rama.

Seguidament, a les 14 h, la plaça s'omplirà amb la paella popular. La paella inclou vi o aigua i postre i cal adquirir els tiquets (8 euros) de forma anticipada.

Les activitats es reprendran, a les 18 h, amb una Disco ambient, que amenitzarà amb música la plaça del Progrés.

Rock in Clar

I a les 22 h, arriba la cita amb el Rock in Clar, amb el concert del grup Ragnaröck. La banda de la Secuita un ampli repertori de covers de rock nacional i internacional dels anys 80 i 90. El grup està format per Nenín (veu), Asler (guitarra rítmica), Edu (baix), Josechu (guitarra solista) i Lluís (bateria).

Durant la jornada també es comptarà amb la participació dels timbalers de Riu Clar, que amenitzaran la festa pels carrers del barri.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: