Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Camí de la Creu d'Altafulla torna al carrer amb una versió reduïda

El tradicional Via Crucis Vivent representarà únicament l’escena del Sant Sopar, aquest Dimecres Sant, a la plaça del Pou

Imatge d'arxiu d'una edició anterior del Camí de la Creu d'Altafulla Imatge d'arxiu d'una edició anterior del Camí de la Creu d'Altafulla ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 26 Març 2024 07:31

Enguany el tradicional Camí de la Creu d'Altafulla, que celebra la seva 24a edició, representarà únicament l’escena del Sant Sopar a la plaça del Pou. L’acte tindrà lloc aquest Dimecres Sant 27 de març, a les 20 hores. En cas de mal temps, se suspendrà la representació.

La comissió organitzadora del Camí de la Creu ha decidit recuperar les escenificacions al carrer del tradicional Via Crucis Vivent d'Altafulla. La pandèmia va interrompre les representacions l'any 2020 i, un cop superada, es va substituir per una exposició retrospectiva de cartells i fotografies (2022) i per la projecció d'un audiovisual dels 20 anys (2023). Enguany la representació torna al carrer, encara que amb una versió molt reduïda.

El Camí de la Creu d’Altafulla és un Via Crucis Vivent amb narració dramatitzada a partir d'un text dels Evangelis. La seva directora artística, Joana Badia, es va inspirar en la gent que passeja per la Vila Closa disfressada per Carnaval per tal de crear una obra de teatre popular i amateur durant la Setmana Santa, que fós el preludi de la Processó del Sant Enterrament del Divendres Sant. La primera edició del Camí de la Creu va tenir lloc el 2001.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: