Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Exhaurides les entrades de l’obra “Conspiranoia” al Morell

La funció s’inclou en el marc de la iniciativa “Cap butaca buida” que vol omplir les sales teatrals catalanes aquest dissabte 16 de març

Imatge dels actors principals de l'obra "Conspiranoia" Imatge dels actors principals de l'obra "Conspiranoia" AJUNTAMENT DEL MORELL
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 15 Març 2024 13:10

Conspiranoia, una comèdia de Marc Angelet i Jordi Casanovas, és la penúltima cita de la temporada teatral impulsada des de la regidoria de Cultura i festes de l’Ajuntament. En aquesta proposta, dirigida pel mateix Casanovas, uns amics intenten fer entrar en raó a una amiga en comú que creu que la terra és plana.

La funció, que compta amb un repartiment de luxe amb noms com Eduard Farelo i Àurea Márquez, es desenvoluparà aquest dissabte 16 de març a les 20 h, en el marc de la iniciativa cultural “Cap butaca buida”, que vol omplir les sales teatrals catalanes.

Aposta pel teatre al Morell

Aquesta és la quarta proposta cultural d’una temporada 2024 que torna a subratllar l’aposta pel teatre, música en directe, circ i un ampli ventall de disciplines que culminaran amb el 9è PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer al municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: