Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Ball de Pastorets de Valls busca incorporar nous balladors i balladores

Les persones interessades es poden presentar a la convocatòria d'aquest diumenge 25 de febrer, a La Turba, on podran provar i descobrir més sobre aquest ball

El Ball Parlat de Valls organitza una convocatòria per aquest diumenge a la tarda per trobar nous balladors i balladores El Ball Parlat de Valls organitza una convocatòria per aquest diumenge a la tarda per trobar nous balladors i balladores CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 24 Febrer 2024 15:18

El Ball de Pastorets de Valls busca incorporar nous balladors i balladores. Les persones interessades es poden presentar a la convocatòria d'aquest diumenge 25 de febre,r a les 18:30h, al Casal Popular La Turba (carrer dels Metges, 14, Valls).

A quatre mesos de la Festa Major de Sant Joan, el Ball de Pastorets de Valls busca incorporar noves persones al grup. Per això organitza aquesta convocatòria, on els interessats podran provar i descobrir més sobre aquest ball. En acabar, hi haurà berenar per a tothom.

Les persones interessades han de ser majors de 18 anys, tenir curiositat sobre el Ball de Pastorets i moltes ganes de saltar, ballar, riure i de formar part d’un dels balls parlats del Seguici Cerimonial de Valls.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: