Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc promou el concurs musical 'Vila Vocal'

 

El guanyador podrà gravar un disc i oferir un concert en directe al mateix municipi

Imatge d'arxiu de Montblanc Imatge d'arxiu de Montblanc ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Febrer 2024 11:14

L'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Montblanc ha organitzat el concurs musical 'Vila Vocal' adreçat a solistes i grups musicals amb residència a Catalunya. L'objectiu és donar una primera oportunitat a noves formacions musicals que tenen cançons pròpies.

Els músics que hi participin han de presentar cançons originals, inèdites i d’autoria pròpia.

Procés de selecció

Entre tots els grups i músics que s'hi inscriguin, es farà una primera selecció de 5 finalistes que faran una actuació a Montblanc el dissabte 18 de maig, durant les festes de Sant Maties. Després de les actuacions, el jurat valorarà l'originalitat de les composicions, la posada en escena i la qualitat musical de cada grup musical o solista. I d'aquests cinc finalistes se n'escolliran els dos guanyadors. El termini per presentar-s'hi finalitza el 22 de març.

Premis

El primer premi del concurs serà l'enregistrament d'un disc a Llimac Estudis de Valls per un import de 2.500 euros i la contractació per una actuació en directe en una festa organitzada per l'Ajuntament de Montblanc durant el 2024 per un import de 500 euros.

El segon premi, d'altra banda, preveu la contractació per una actuació en directe en una festa a Montblanc durant l'any 2024 per un import de 500 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: