Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Catllar celebra el Carnaval aquest dissabte

La concentració de comparses i disfresses serà a les 17:00 hores a l’Institut Escola L’Agulla

Imatge d'arxiu de la Rua del Carnaval del Catllar del 2023 Imatge d'arxiu de la Rua del Carnaval del Catllar del 2023 AJUNTAMENT DEL CATLLAR
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 16 Febrer 2024 20:41

El Carnaval del Catllar se celebrarà el proper dissabte, 17 de febrer. La concentració de comparses i disfresses serà a les 17:00 hores a l’Institut Escola L’Agulla. La rua, amb animació d’Anna Mateu, arrencarà mitja hora després. L’itinerari és el següent: carrer de França, carrer del President Macià, carrer Prat de la Riba, carrer 11 de setembre, carrer camí de la Font fins arribar a la Torre d’en Guiu.

A la Torre d’en Guiu hi haurà berenar i obsequi pels i nenes disfressats. I des de les 19:00 a les 2:00 hores continuarà la festa amb Mass Islike-The Goliards Collective i DJ Strombo.

Hi haurà servei de barra i, entre les 21:30 i la 1:30 hores, estarà instal·lat el Punt Lila, espai destinat a informar, sensibilitzar, prevenir i atendre les violències masclistes així com lluitar contra les actituds i comportaments sexistes.

Recordem que l’any passat es va decidir, a través d’una votació popular, celebrar el Carnaval del Catllar la setmana següent a la data del calendari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: