Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'antiga presó de Tarragona acollirà la nova edició del Cicle En Dansa aquesta primavera

Els organitzadors també inclouen una visita guiada pel centre penitenciari en la programació

Presentació del Cicle En Dansa a l'antiga presó de Tarragona Presentació del Cicle En Dansa a l'antiga presó de Tarragona JESÚS BIELSA
Cultura ACN
Dijous, 15 Febrer 2024 20:56

La nova edició del Cicle En Dansa es farà a l'antiga presó de Tarragona. El programa d’aquesta primavera inclou cinc passis distribuïts en tres dissabtes dels mesos de març, abril i maig. A banda de les peces de dansa, també s'han organitzat visites guiades per l'edifici del centre penitenciari. El cicle arrencarà el 9 de març amb un doble passi de Laia Santanach, amb l'espectacle 'Ballant Ballàvem' i amb la proposta 'Until death', de Carla Sistaré i Aaron Vàzquez. Dissabte 13 d'abril serà el torn de la companyia Dancescape, amb 'Human 21’ i Magrana Cultura Contemporània també oferirà 'Origen'. Tancarà el cicle 'Rise', de Roser Tutusaus i Tom Weksler. Les funcions són gratuïtes, però les invitacions s'han d'adquirir abans.

El Cicle En Dansa es va engegar l'any 2022 de la mà de la secció d'arts escèniques de l'Ajuntament de Tarragona amb la voluntat de donar a conèixer companyies, professionals i ballarins que siguin del territori o hi estiguin arrelats. El projecte uneix la dansa contemporània amb espais singulars, desconeguts o amb un component de descoberta històrica per tal d'obrir-los i acostar-los a la ciutadania. La Tabacalera, l'antiga fàbrica de la Chartreuse, patis i interiors de cases de la Part Alta i les coves del Llorito a l'Anella Verda són alguns dels llocs on s'ha ubicat la programació.

Des de l'arrencada de la iniciativa, hi han participat 27 companyies (més les cinc d'aquesta primavera) i han gaudit de l'experiència més de 1.554 persones. A més, els organitzadors destaquen que les funcions han aconseguit el 95% d'ocupació. Els espectacles són gratuïts i les invitacions es poden adquirir a partir d'aquest dijous a través d'entrades.tarragona.cat i a les taquilles del Teatre Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: