Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Festivalet Blau promocionarà el llibre infantil i juvenil de nova creació a Tarragona

El certamen, que tindrà lloc entre el 22 de febrer i el 12 de març, l'organitza l'editorial 'Piscina, un petit oceà'

Imatge de la presentació del Festivalet Blau al Centre Cultural Antic Ajuntament Imatge de la presentació del Festivalet Blau al Centre Cultural Antic Ajuntament AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Cultura ACN
Dilluns, 29 Gener 2024 06:30

Un nou certamen literari a Tarragona promocionarà el llibre infantil i juvenil de creació així com la impressió local entre els pròxims 22 de febrer i 12 de març. El Festivalet Blau, organitzat per l'editorial tarragonina 'Piscina, petit oceà', compta amb el suport de la conselleria de Cultura de l'Ajuntament i la col·laboració d'una dotzena d'organismes, institucions i entitats.

Durant el certamen, estan previstos una quinzena d'actes per a tots els públics en llibreries, biblioteques, impremtes i espais culturals de la ciutat.

Els responsables del Feastivalet Blau volen promoure llibreries i actius literaris amb "garantia de proximitat", així com les editorials convidades que hi participaran.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: