Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Òmnium fa entrega dels primers 'Premis Literaris Baix Camp' per a infants i joves fins a 17 anys

En aquesta primera edició s’han presentat un total de 26 obres repartides entre poesia i narrativa breu

La presidenta d’Òmnium Baix Camp, Agnès Toda, amb els joves guardonats i guardonades La presidenta d’Òmnium Baix Camp, Agnès Toda, amb els joves guardonats i guardonades ÒMNIUM BAIX CAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 20 Gener 2024 16:04

Òmnium Baix Camp ha fet entrega, aquest dissabte al matí, dels guardons de la 1a edició dels Premis Literaris Baix Camp per a infants i joves fins a 17 anys.

L’entitat cultural, que des de fa més de 40 anys que ja organitzen els Premis Baix Camp per a joves escriptors, ha impulsat una nova edició dirigida a infants i joves d’entre 8 i 17 anys. Amb aquests nous premis, Òmnium Baix Camp vol recuperar l’essència dels inicis de l’entitat en què es pretenia donar embranzida a la llengua catalana, a través de l’escriptura literària entre els més joves de les cases.

En aquesta primera edició s’han presentat un total de 26 obres repartides entre poesia i narrativa breu, amb 16 treballs d’alumnes de primària i 10 de secundària.

Els premiats i premiades

Els guardonats i guardonades en la categoria de poesia han sigut Aina Llorens (3r i 4t de primària), Otger Toda (5è i 6è de primària), Mariona Luri (1r i 2n d’ESO) i Yeray Villanueva ( 3r i 4t d’ESO), mentre que en la subcategoria de batxillerat no hi ha hagut cap obra presentada.

Pel que fa a la categoria de narrativa breu els guardonats han sigut Èlia Roig (3r i 4t de primària), Laia Ferré (1r i 2n d’ESO), Ruth Ortiz (3r i 4t d’ESO) i Pablo Hausmann (batxillerat).

L’acte ha gaudit de l’actuació del mag Alfred, que ha dinamitzat la jornada i ha deixat amb la boca oberta a tots els assistents amb els seus trucs de màgia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: