Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Òmnium Baix Camp celebra una jornada cultural aquest dissabte

L'entitat ha organitzat a Reus la visita al Forn Sistaré i un vermut literari amb la periodista i escriptora Núria Cadenes

L'escriptora i periodista Núria Cadenes presentarà el seu llibre 'Tiberi Cèsar' L'escriptora i periodista Núria Cadenes presentarà el seu llibre 'Tiberi Cèsar' ARXIU / ACN
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 15 Desembre 2023 13:06

Òmnium Baix Camp ha organitzat per aquest dissabte 16 de desembre un matí complet, on visitaran el Forn Sistaré i presentaran el llibre 'Tiberi Cèsar', amb la seva autora Núria Cadenes, en un vermut literari al Bar Teïna de Reus.

Visita al Forn Sistaré dins el programa Quedem?

A les 10:30 h, la jornada començarà amb una visita al Forn Sistaré dins del programa 'Quedem?', i amb la col·laboració del Consorci per la Normalització Lingüística de Reus. Els participants podran explorar aquest emblemàtic forn, conegut per la seva autenticitat i dedicació a la producció de productes artesanals, i descobrir una mica més l'ofici de forner/a. Les inscripcions a la visita són través del següent enllaç.

Vermut Literari amb Núria Cadenes al Bar Teïna de Reus

A les 12:00 h, al Bar Teïna de Reus, es durà a terme un vermut literari amb la periodista i escriptora Núria Cadenes. Durant aquesta trobada, Cadenes presentarà el seu últim llibre titulat 'Tiberi Cèsar'. Els assistents tindran l'oportunitat de descobrir més sobre aquesta novel·la mentre gaudeixen d'un bon vermut.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: