Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Art i cultura ompliran els carrers de la Part Alta de Tarragona aquest cap de setmana

Les jornades 'Art Ata' seran els dies 2 i 3 de desembre i comptaran amb mercadets, música i gastronomia

Imatge d'arxiu d'un mercadet a la Part Alta de Tarragona Imatge d'arxiu d'un mercadet a la Part Alta de Tarragona ASSOCIACIÓ MEDIEVAL DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 28 Novembre 2023 18:18

El barri de la Part Alta de Tarragona acollirà els dies 2 i 3 de desembre les jornades “Art Alta”, una iniciativa pensada per revitalitzar l’espai públic i promoure l’art i la cultura. L’esdeveniment, organitzat pel col·lectiu Art Alta, comptarà amb mercadets d’artesans i d’art, música en viu, vermut, corredrags i activitats per tots els públics.

Aquestes jornades també es desenvolupen amb l’objectiu de “donar visibilitat al talent local i crear un ambient festiu i participatiu al barri, revitalitzant i fomentant la cohesió social i la convivència entre veïns i veïnes”.

Programació

Dissabte dia 2 de desembre s’instal·larà el Mercat Art Alta, un espai on haurà més de 50 paradetes de pintura, escultura, fotografia, ceràmica, joieria, tèxtil, i altres productes. Estarà ubicat de 10 h a 19 h als carrers Merceria, plaça de la Font i carrer Sant Llorenç.

En aquesta mateixa franja horària, hi haurà el Mercat de Segona Mà i intercanvi, ubicat al Casal Sageta de Foc al carrer Sant Domènech.

De 12 a 14 h es farà una degustació de vermut a càrrec de Bodegues Gerard. Paral·lelament, a les 12.30 h, tindrà lloc el Vermut Sesion Vinils al bar la Clotxa de la Rambla Vella.

Al vespre, a les 20 h, es farà un concert al Casal Popular La Sageta de Foc.

Les jornades es reprendran diumenge 3 de desembre amb la continuació del Mercat Art Alta, que estarà obert de 10 h a 17 h. De 12 h a 14 h haurà el Jam Swing al Mercat.

A més, a partir de les 12 h, tindrà lloc el primer “corredrag” de la ciutat. Es tracta d’un correbars per la Part Alta on en cada parada hi haurà un artista “dragg” del territori, on destaquen noms com Frida la Ter i Gal·la La Rouge entre d’altres.

També a partir de les 12 h i fins a les 17 h, hi haurà una xoriçada popular i el concert de fi de festa. De 12 h a 14.30 h actuarà un DJ i de 15 h fins al final, ho farà el grup de rumba fusió “Platos Rotos”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: