Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dos concerts a Salomó i Reus tanquen aquest cap de setmana el VII festival Di(vi)nes

L'espectacle poètic-musical dedicat a l’escriptora Maria Mercè Marçal, aquest divendres a la Cooperativa de Salomó, i el concert "Somnis de Poetes", dissabte, a Reus

Sota el nom de Somnis de Poetes, la cantant Meritxell Puigdevall i el guitarrista Andrés Bastiani actuaran aquest dissabte a Reus Sota el nom de Somnis de Poetes, la cantant Meritxell Puigdevall i el guitarrista Andrés Bastiani actuaran aquest dissabte a Reus CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 17 Novembre 2023 17:32

La setena edició del festival Di(vi)nes es clourà aquest cap de setmana amb els dos concerts que tindran lloc a Salomó i a Reus, dos clars homenatges al món de la poesia que arribaran també envoltats de música i gastronomia. El festival està organitzat per l’associació cultural Etcètera i va nàixer l’any 2017.

Aquest divendres 17 de novembre, a les 21h, al celler de la Cooperativa Agrícola de Salomó, s’hi representarà l’espectacle poètic-musical dedicat a l’escriptora Maria Mercè Marçal. Sobre l’escenari hi haurà en Pere Inglés com a presentador, la poeta Joan Garcia i la música d’Andrés Bastiani.

La darrera aposta d’aquesta edició del Di(vi)nes 2023 està prevista per aquest dissabte 18 de novembre, a les 13h, a la plaça de la Llibertat de Reus. Allí es podrà gaudir del concert que oferiran, sota el nom de Somnis de Poetes, la cantant Meritxell Puigdevall i el guitarrista Andrés Bastiani. L’acte estarà coorganitzat amb l’associació de veïns Reus Nord.

Com sempre, i d’aquí el nom del festival, cada concert té, a més de la poesia i la música que en són l’eix central, el seu vi especial i les avellanes de la DOP Avellana de Reus que es regalen al públic assistent..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: