Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatre Fortuny acull la preestrena de la pel·lícula 'Teoria dels cossos'

Serà aquest dimarts, 7 de novembre, a les 19.30 hores

Una de les escenes de la pel·lícula 'Teoria dels cossos' Una de les escenes de la pel·lícula 'Teoria dels cossos' ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Novembre 2023 18:24

El Teatre Fortuny de Reus acollirà aquest dimarts, 7 de novembre, a les 19.30 hores, la preestrena de la pel·lícula 'Teoria dels Cossos'. L’entrada a l’estrena serà d'accés lliure i gratuït i comptarà amb la presència de l’equip de la pel·lícula. Entre aquests destaquen la presència dels actors Miquel Sitjà i Ivana Miño i, també, el director del film Joan Ramon Armadas Monclús.

De fet, un cop finalitzada la projecció del film es durà a terme un col·loqui, obert als assistents, al mateix escenari del Teatre Fortuny en què hi participaran el director i els actors protagonistes.

Aquesta producció és una de les pel·lícules candidates a la "Millor Pel·lícula dels Premis Gaudí 2024". La pel·lícula ja s’ha vist abans en format de preestrena al Festival Som Cinema de Lleida i al Festival Nacional de Poesia. Abans de l’estrena comercial, que tindrà lloc el 6 de desembre, també es podrà veure a Madrid (24 de novembre al Cinema Artístic Metropol).

Pel·lícula inclosa a l'Any Ferrater

El film, que s'inclou a la commemoració de l'Any Ferrater, té com a escenaris principals la ciutat de Reus, on va néixer el poeta, i Sant Cugat, on va viure els darrers anys i on es va suicidar quan tenia 50 anys.

'Teoria dels cossos' representa el debut a la gran pantalla del director i guionista Joan Ramon Armadàs Monclús i està protagonitzada pels actors Miquel Sitjà i Ilvana Miño; ell, director de la Biblioteca Municipal de Sant Cugat, i ella, professora de literatura catalana de l'Institut Gabriel Ferrater. Ambdós protagonitzen una història romàntica, carregada de comèdia i aventures.

El rodatge es va dur a terme el passat mes de juny i, a la capital del Baix Camp, es va gravar a l'Institut Gabriel Ferrater, al Parc de Sant Jordi, a la plaça del Castell i durant la Festa Major de Sant Pere.

La pel·lícula compta amb el suport de les regidories de Promoció de Ciutat i de Cultura i Política Lingüística de l'Ajuntament de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: