Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El festival Di(vi)nes s'estrena enguany a Torredembarra i Salomó

Els dos municipis se sumen a Reus, que segueix acollint una de les actuacions del festival que enguany no farà parada a Altafulla com els últims tres anys

Imatge d'arxiu d'un concert del festival Di(vi)nes a Altafulla Imatge d'arxiu d'un concert del festival Di(vi)nes a Altafulla ETC
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 25 Octubre 2023 07:11

Els municipis de Torredembarra i Salomó s’estrenen enguany com a nous escenaris del festival Di(vi)nes que, per setè any consecutiu, organitza l’associació cultural altafullenca Etcètera. Els dos municipis se sumen a la ciutat de Reus que segueix acollint una de les actuacions del festival que enguany no farà parada a Altafulla com els últims tres anys.

Des de l’entitat, el seu president Òscar Ramírez Dolcet, explica que “sempre hem programat cultura on ens sentim més còmodes, independentment del municipi on sigui, perquè hem cregut des del primer dia en el territori i no en espais concrets. Ara mateix a Torredembarra, a Salomó i a Reus hi estarem amb molt de gust oferint aquestes activitats al seu públic”.

Els concerts

Enguany el primer concert tindrà lloc el divendres 3 de novembre a l’espai cultural de la Sala del Mar de Torredembarra. A partir de les 21h, la poeta Fe Ferré farà el tast poètic que donarà pas al concert de l’arpista Anna Amigó. Com sempre, i d’aquí el nom del festival, cada concert tindrà el seu vi especial i les avellanes de la DOP Avellana de Reus.

El segon concert del Di(vi)nes serà el divendres 17 de novembre al celler de la Cooperativa Agrícola de Salomó i en aquest cas s’hi representarà l’espectacle poètic-musical dedicat a l’escriptora Maria Mercè Marçal. Sobre l’escenari hi haurà en Pere Inglés com a presentador, la poeta Joan Garcia i la música d’Andrés Bastiani. L’acte serà també a les 21h.

La tercera aposta del Di(vi)nes 2023 està prevista pel dissabte 18 de novembre a les 13h a la plaça de la Llibertat de Reus. Allí es podrà gaudir del concert que oferiran, sota el nom de Somnis de Poetes, la cantant Meritxell Puigdevall i el guitarrista Andrés Bastiani. L’acte estarà coorganitzat amb l’associació de veïns Reus Nord.

Amb aquests tres concerts, el festival Di(vi)nes haurà tancat la seva setena edició, mantenint-se com un esdeveniment consolidat al territori i sent una cita de referència al calendari musical, literari i d’oci del Camp de Tarragona i de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: