Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Joan Isaac visita Torredembarra per parlar dels seus 50 anys sobre els escenaris

El cantautor presentarà el seu llibre-disc antològic, aquest dissabte 21 d’octubre a les 20 h a l’espai cultural Sala del Mar, i cantarà algunes cançons

El cantautor Joan Isaac presentarà aquest dissabte a Torredembarra el llibre que han publicat enguany en motiu dels seus 50 anys sobre els escenaris El cantautor Joan Isaac presentarà aquest dissabte a Torredembarra el llibre que han publicat enguany en motiu dels seus 50 anys sobre els escenaris CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 20 Octubre 2023 22:06

Celebrant els seu 70 anys de vida i 50 anys sobre els escenaris, el conegut cantautor català Joan Isaac presenta enguany un nou disc i un llibre que recull tota la seva trajectòria musical. El proper mes de novembre hi haurà l’acte central al Palau de la Música de Barcelona però abans, Isaac aterrarà a Torredembarra per presentar els dos treballs.

Serà aquest dissabte 21 d’octubre, a les 20.,00h a l’espai cultural Sala del Mar, per parlar del seu recorregut als escenaris i cantar, acompanyat de Daniel Sese a la guitarra, algunes de les seves cançons més emblemàtiques. Joan Isaac presentarà així el llibre “101 cançons” publicat en motiu del seu aniversari que també l’ha portat a editar el disc “Tinc una casa al mar”.

El cantautor conversarà amb el periodista i escriptor Oscar Ramírez Dolcet i compartirà les seves vivències amb el públic assistent a aquest acte que organitzen l’associació cultural Etcètera i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: