Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Noves exposicions a la Sala del Portal del Pardo del Vendrell

El proper dissabte 30 de setembre s'inauguren les exposicions '50 anys de l’Associació Musical Pau Casals' i 'Daily Beauty Stories', de Mariya Alipieva

Imatge d'una fotografia de l'exposició '50 anys de l’Associació Musical Pau Casals' Imatge d'una fotografia de l'exposició '50 anys de l’Associació Musical Pau Casals' CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 26 Setembre 2023 21:26

La Sala Portal del Pardo del Vendrlel serà l'escenari aquest dissabte 30 de setembre de la inauguració dues exposicions.

A les 12:30 h, s'inaguruarà l'exposició 'Daily Beauty Stories', de Mariya Alipieva, guanyadora de la XII Biennal Internacional de Ceràmica del Vendrell. La mostra estarà oberta, del 30 de setembre al 9 de desembre, de dimarts a dissabte d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h (festius tancat).

D'altra banda, l'exposició '50 anys de l’Associació Musical Pau Casals' s'inaugurarà el mateix dissabte a les 19 h. Aquesta exhibició és el relat d’una part de la història de l’entitat: un període de la vida social i cultural del Vendrell que va comportar una important mobilització ciutadana a l’entorn de la figura de Pau Casals a partir de la dècada de 1960. Alhora, vol retre un homenatge a totes les persones que, amb el seu esforç, van fer possible que es divulgués la figura del Mestre i tot el que ell representa com a músic i com a persona compromesa.

La mostra es podrà visitar, del 30 de setembre al 4 de novembre, de dimarts a dissabte d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h (festius tancat).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: