Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dagoll Dagom, Julio Manrique i Rhum & Cia, noms propis de la nova temporada dels teatres de Tarragona

La programació de tardor hivern, amb 33 espectacles, començarà el 7 d’octubre i les entrades es podran adquirir a partir del 6 de setembre

El musical de Dagoll Dagom 'L’Alegria que passa' serà un dels plats forts de la nova temporada d'arts escèniques de Tarragona Cultura El musical de Dagoll Dagom 'L’Alegria que passa' serà un dels plats forts de la nova temporada d'arts escèniques de Tarragona Cultura DAGOLL DAGOM
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 13 Agost 2023 19:34

Tarragona Cultura repredrà el pròxim 7 d’octubre l’activitat dels teatres municipals amb la temporada de tardor-hivern d’arts escèniques. El Concierto de Aranjuez & La Simfonia del nou món i la Franz Schubert Filharmonia donarà el tret de sortida a la nova programació, formada per un total de 33 espectacles per a tots els públics entre música, òpera, teatre, circ, màgia i dansa.

Altres cites musicals de la temporada seran l’actuació del pianista Steve Bakaratt amb el seu últim àlbum 'Néoréalité' i el musical 'L’Alegria que passa', de la mà de Dagoll Dagom. L’Orquestra Simfònica del Vallès presentarà 'Gardel, Tangos i Milongues', un programa dedicat a la música llatinoamericana amb la participació de la cantant empordanesa Sílvia Pérez Cruz i el cantant tarragoní Roger Conesa presentant el seu nou disc 'Endreça'. Tampoc hi faltaran a la programació el Cor Amics de l’òpera de Sabadell i l’Orquestra Simfònica del Vallès amb l’òpera 'Romeu i Julieta' de Gounoud, l’Òpera dels Amics amb Simfonova i la inquietant i transcendent Clara Peya, que portarà el seu nou treball musical, 'Possé'.

En teatre destaquen 'La Disputa' amb Josep Maria Flotats, 'Lali Symon' amb Emma Vilarasau, 'Cost de vida' amb Júlio Manrique, 'Picasso (Rey, Monstruo y Payaso)' amb Rhum&Cia, 'HOP! Història d’objectes perduts' de Viu el Teatre!; i 'Paüra' de Cia. Lucas Escobedo. També en circ, los Galindos presentaran 'MDR' (Mort de Riure), un espectacle de clown amb un cert punt surrealista.

PICASSO RHUMCIA David Ruano

Rhum&Cia presentarà 'Picasso' (Rey, Monstruo y Payaso) (Foto: David Ruano)

La dansa també tindrà protagonisme amb la peça 'Made Of Space' de Guy Nader i Maria Campos, fruit d’una col·laboració amb el Mercat de les flors de Barcelona i el projecte benèfic de dansa inclusiva Dansa per tothom en col·laboració amb col·lectius de la ciutat.

També l’àmplia programació de música clàssica de 'Música per tothom' de Joventuts Musicals de Tarragona i espectacles de KM0 d’entitats del Camp de Tarragona farciran el programa.

Finalment, els cicles de En Dansa, Refugi Sonor i Cultura En Família tornaran amb una nova edició perquè tothom pugui gaudir de la cultura de ben a prop.

Les entrades, a partir del 6 de setembre

Les entrades per a la nova temporada de Tardor-Hivern es posaran a la venda el pròxim 6 de setembre per al públic general i 24 hores abans, el dia 5, per als abonats. La temporada s’allargarà fins al 25 de febrer de 2024.

La nova programació d’arts escèniques de Tarragona Cultura compta amb el suport de lla Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona, entitats, companyies i professionals que han fet possible aquesta programació. Des de la conselleria de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona es convida a tota la ciutadania a fer arribar les seves propostes culturals a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: