Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aida Folch, una de les noves protagonistes d'Amar es para siempre' d'Antena 3

L'actriu reusenca interpreta una jove dissenyadora anomenada Victoria Quevedo en l'onzena temporada de la popular sèrie televisiva

L'actriu reusenca Aida Folch interpreta una dissenyadora anomenada Victoria Quevedo en l'onzena temporada de la sèrie 'Amar es para siempre' d'Antena 3 L'actriu reusenca Aida Folch interpreta una dissenyadora anomenada Victoria Quevedo en l'onzena temporada de la sèrie 'Amar es para siempre' d'Antena 3 A3 MEDIA
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 13 Agost 2023 12:01

L'actriu Aida Folch és una de les noves cares que protagonitzen l'onzena temporada de la popular sèrie 'Amar es para siempre' d'Antena 3. L'actriu reusenca interpreta una jove dissenyadora anomenada Victoria Quevedo.

A la sèrie, Victoria té una relació conflictiva amb la seva mare, l'Elena. La moda és la passió de la Victoria i no és una persona que es rendeixi fàcilment, igual que la seva mare. Victoria i Elena xoquen molt i en aquest final d'Amar es para siempre' els espectadors veuran com s'enfrontarà a la seva mare i lluitarà pel domini de l'empresa.

Aquest és un dels nous projectes en què es troba immersa Aida Folch. La seva incorporació a les sèrie de ficció d'Antena arriba després d'haver conreat diversos èxits com a professionals. Un dels més destacats va arribar l'any 2012, quan va obtenir el paper principal a 'L'artista i la model', dirigida per Fernando Trueba. La seva actuació en aquesta pel·lícula li va merèixer una nominació a Millor Actriu Protagonista als Premis Goya de 2013.

Més recentment, l'actriu reusenca ha participat en produccions com la sèrie 'Mares. Amor y vida', de Telecinco i Amazon Prime Video, juntament amb altres actrius reconegudes com Belén Rueda i Rosario Pardo. A més, la seva recent arribada a 'Amar es para siempre' suposa una nova etapa en la seva carrera com a actriu, consolidant-se en una altra sèrie molt reconeguda al panorama espanyol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: