Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Misteri de la Selva renova els intèrprets que representen la Verge Maria i Sant Joan

Judit Agràs i Albert Cid debuten representant dos dels papers protagonistes

Judit Agràs i Irene Massana, en el centre de la imatge, en un dels assajos d'aquest 2023 Judit Agràs i Irene Massana, en el centre de la imatge, en un dels assajos d'aquest 2023 EL MISTERI DE LA SELVA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 09 Agost 2023 07:54

El Patronat de la representació del Misteri de la Selva ja té a punt les dues posades en escena d'enguany del seu drama assumpcionista i ho farà amb la incorporació de dos nous intèrprets per a dos dels seus papers principals, el de la Verge Maria i el de Sant Joan.

La jove Judit Agràs s'incorpora a la parella de cantants encarregades de donar vida al paper protagonista, el de la Mare de Déu, i ho farà acompanyant Irene Massana, que des de fa uns anys ja interpreta a la Verge en la peça selvatana. Com és habitual, cada una de les dues protagonistes es farà càrrec d'una de les dues representacions dels dies 14 i 15. Agràs, de vint-i-dos anys, havia ocupat prèviament el paper d'una de les cantants del Petit Cor –el cor d'àngels que, en l'obra, acompanya Jesús en les seves visites terrenals–, i s'ha mostrat molt il·lusionada i amb "molta responsabilitat per afrontar aquest nou repte". De fet, la seva mare, Dolors Masdeu, ja va protagonitzar fa uns anys el paper de la Verge Maria i és la segona vegada en els quaranta-tres anys de vida del Misteri de la Selva que una filla pren el relleu de la seva mare representant el paper protagonista, després que anteriorment ho hagués fet Núria Casadó.

Per altra banda, Albert Cid s'incorpora al paper de Sant Joan i compartirà el paper amb Marcel Puig, fent-se càrrec cadascun d'una de les dues representacions anuals. Cid, que és director de l'Escola Municipal de Música de la Selva, disposa d'una notable experiència en el món del cant i la direcció coral i amb anterioritat ja havia format part de l'elenc del Misteri en el grup d'apòstols que acompanyen la Verge Maria al final de la seva vida terrenal.

Nou sistema de venda d'entrades, a través del portal Entrapolis

Aquestes dues novetats en l'àmbit interpretatiu se sumen al nou sistema de venda d'entrades a través d'internet que enguany ha posat en marxa. La venda es canalitza a través del portal Entrapolis (https://entrapol.is/UkHCP) i els preus dels tiquets es mantenen com en els últims anys, a 10 euros per persona. A més d'oferir-se la venda per internet, també s'ha reservat una part de les localitats disponibles per tal de vendre-les a taquilla abans de cada representació, tant el dia 14 d'agost, a les 22.00 h, com el 15 d'agost, a les 20.00 h, a l'església de Sant Andreu de la Selva del Camp.

La Representació de l'Assumpció de Madona Santa Maria és el primer text complet d'un drama o misteri assumpcionista català. És anterior al misteri de València (fragmentari), del segle XV, o al misteri d'Elx. Durant els darrers anys ha traspassat les fronteres del Baix Camp i s'ha representat íntegrament a Tarragona, Elx, Montserrat, Roma, Jerusalem, Mallorca o la Sagrada Família de Barcelona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: