Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Paco Ibáñez, 'Fitzroy' de Jordi Galceran i el darrer musical de Dagoll Dagom, al Teatre Fortuny

El teatre reusenc presenta una programació de 15 espectacles per al quart semestre del 2023

'Fitzroy', de Jordi Galceran, una de les propostes teatrals de la nova programació del quart semestre del Teatre Fortuny 'Fitzroy', de Jordi Galceran, una de les propostes teatrals de la nova programació del quart semestre del Teatre Fortuny CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 13 Juliol 2023 10:24

El Consorci del Teatre Fortuny presenta la programació prevista per al quart semestre del 2023, amb una oferta de 15 espectacles que suposen un ventall de propostes destinades a un públic ampli i que comprèn les diferents disciplines escèniques.

La programació inclou cinc propostes teatrals d’autors ben diferents com Sergi Belbel amb 'Lali Symon'; 'Cost de Vida', de Martyna Majok; 'Fitzroy', de Jordi Galceran; 'La isla del Aire', d’Alejandro Palomas; i 'Conspiranoia', de Marc Angelet i Jordi Casanovas.

Paco Ibáñez, Santiago Auserón, Blaumut i Rodrigo Cueva a l''Accents'

L’oferta musical hi será amb quatre concerts organitzats per Festival Accents, que aquest any celebra els seus 10 anys i permetrà gaudir de l’actuació de Paco Ibañez, amb el disc 'Nos queda la palabra'; Santiago Auserón i la seva 'Academia Nocturna'; Blaumut, que presenta 'Blaumut 10'; i Rodrigo Cuevas amb el disc 'La Romeria', que clausurarà el Festival Accents.

Paco de Ibánez blanc i negre

Paco Ibáñez serà un dels caps de cartell del festival 'Accents' (Cedida)

Dagoll Dagom, el darrer musical

També destaca el darrer musical de Dagoll Dagom a partir de l’obra de Santiago Rusiñol, 'L’alegria que passa'. La companyia torna a presentar un clàssic de la literatura catalana a la contemporaneïtat a través de la dansa, la música i el teatre.

Com ja és habitual, l’òpera produïda per Fundació Òpera a Catalunya també hi serà present. Aquest trimestre s’ha programat 'Romeu i Julieta', de Charles Gounod. També la mateixa FOC presentarà la sarsuela 'Doña Francisquita', d’Amadeu Vives.

Pel que fa a la dansa, el Ballet de Kíiv permetrà conèixer un dels grans ballets del repertori de dansa clàssica, 'El Corsari', un ballet ple d’emoció i acció que ha captivat el públic durant més d’un segle i que es representarà per primera vegada al Teatre Fortuny.

I per finalitzar l’any i igual en les darreres temporades, la programació es tancarà amb el Concert d’Any Nou i l’Orquestra Simfònica Sant Cugat.

Cicle Grans Mestres

Finalment, a propòsit del Cicle Grans Mestres, 'Ràbia (o com l’11-S va canviar el món)', 'Clímax' i 'Made in England', són els tres títols que es presenten aquesta nova temporada.

D'aquesta programació se'n va donar compte en reunió del Consell General del Consorci del passat més d’abril, però no es va poder aprovar com a conseqüència de la finalització del mandat municipal. La programació s’ha aprovat per decret de l’alcaldessa de Reus, com a presidenta del consell i es ratificarà al consell una vegada constituït.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: