Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El 'Cambrileja a l'Estiu' omplirà els carrers del port de teatre, dansa i música

És un dels atractius del programa 'Viu l’Estiu a Cambrils', amb activitats pensades per a tothom

L'alcalde en funcions, Oliver Klein, i la regidora de Cultura, Yolanda Burgos, mostren el cartell del programa 'Cambrileja a l'estiu' L'alcalde en funcions, Oliver Klein, i la regidora de Cultura, Yolanda Burgos, mostren el cartell del programa 'Cambrileja a l'estiu' AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Juliol 2023 08:31

L’alcalde en funcions de Cambrils i regidor de cultura, Oliver Klein, i la regidora de Turisme, Yolanda Burgos, han presentat el conjunt de propostes per aquest estiu de 2023, que inclou el projecte 'Viu l’Estiu a Cambrils'. Un dels atractius per aquest estiu serà el 'Cambrileja a l'Estiu', que omplirà els carrers del Port de Cambrils amb teatre de carrer, dansa i música en directe.

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha posat en valor que "només a Cambrils, els turistes poden trobar una oferta lúdica complementària i de molta qualitat cultural, més enllà dels àmbits en els que ja som líders, com la qualitat de les platges, el prestigi del sector de la restauració, la qualitat dels hotels o la magnífica i diversa oferta comercial". 

Per la seva part, la regidora de Turisme, Yolanda Burgos, ha afirmat “que segons un estudi contractat al departament d’innovació d’Eurecat, el 85% de les famílies que ens visiten són repetidores del nostre destí, el que equival a afirmar que per totes elles l’experiència ha estat molt positiva. Aquest fet és el que ens encoratja a programar activitats de música i animació al carrer". Burgos ha citat com a exemples "el 'Cambrileja a l’Estiu'; les activitats setmanals a la vora del mar (Ioga i Pilates); les visites guiades teatralitzades pels carrers més emblemàtics de la Vila i del barri mariner; les visites guiades pel Port de Cambrils, organitzades per la Confraria de Pescadors; o una gimkana digital familiar, que convida a resoldre 14 enigmes repartits per tot el municipi utilitzant codis QR”.

Cambrileja a l'Estiu

Pel que fa a la programació del 'Cambrileja a l’Estiu', aquesta arrencarà, aquest dimecres 5 de juliol, i continuarà tots els dimecres de juliol i agost amb actuacions de teatre de carrer, dansa i música en directe pels carrers del port.

El 'Cambrileja' d’enguany inclou espectacles de circ, música i teatre realitzat per empreses consolidades i de prestigi reconegut. També s’han incorporat companyies del municipi per donar suport i afavorir als projectes realitzat amb el segell Cambrils.

La programació del 'Cambrileja a l'Estiu': Rag & Bone - Drapaire, de Xip Xap (5 de juliol); The Mackensys's, a càrrec de Traüt Companyia Espectacles (12 de juliol); Marro de Bruixes, de Cosinart (19 de juliol); Txaranga Bandsonats (26 de juliol); Xaranga Estrella Band (2 d'agost); Excèntrics, de la Cia Insòlits (9 d'agost); La Gran Família, a càrrec de Fadunito (16 d'agost); i El Carrer és Nostre, d'Always Dtinking Productions (23 d'agost).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: