Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatre Fortuny farà un homenatge a la soprano Mirna Lacambra

L'acte tindrà lloc, aquest dimarts 21 de febrer, uns instants abans de la representació de l'òpera 'Madama Butterfly', al mateix teatre

La soprano Mirna Lacambra, presidenta de l'Associació dels Amics de l'Òpera de Sabadell La soprano Mirna Lacambra, presidenta de l'Associació dels Amics de l'Òpera de Sabadell CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Febrer 2023 18:39

El Teatre Fortuny de Reus farà aquest dimarts dia 21 de febrer, a les 20:30h, un homenatge a la sorpano Mirna Lacambra, presidenta de l'Associació dels Amics de l'Òpera de Sabadell. L'acte de reconeixement a la llarga trajectòria serà presidit per l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, i tindrà lloc uns instants abans de l'inici de la representació de l'òpera 'Madama Butterfly', al mateix escenari reusenc.

Mirna Lacambra i Domènech és soprano de professió i al llarg de la seva dilatada carrera artística ha actuat en nombrosos escenaris arreu del món. Fa 40 anys va fundar l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, de la qual n'és la presidenta i va crear el circuit Òpera a Catalunya, que inclou la producció de tres òperes per temporada que giren per diferents teatres de Catalunya, entre els quals hi ha el Teatre Fortuny des dels seus inicis. A partir de la temporada passada és també la presidenta honorífica de la Fundació Òpera a Catalunya, que actualment és l’encarregada de les produccions operístiques i de la gira pels teatres que formen part del circuït.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: