Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Exhaurides les 150 invitacions per al segon concert del festival 'Di(vi)nes' a Altafulla

La cantautora Lia Sampai i la rapsoda Joana Badia protagonitzaran el concert d'aquest divendres 30 de setembre, a les 21h, a la plaça de l'Església

La cantautora Lia Sampai La cantautora Lia Sampai CEDIDA
Cultura ACN
Dijous, 29 Setembre 2022 18:57

Tot és a punt per a la celebració aquest divendres del segon concert del festival 'Di(vi)nes', que tindrà lloc a la plaça de l’Església d’Altafulla, a les 21.00h. L’èxit de l’esdeveniment està garantit perquè aquest dimecres a la tarda s’han esgotat les 150 invitacions que els organitzadors havien preparat de cara al concert i que donen dret al tast de vi i avellanes. De totes maneres, la plaça estarà oberta per a tothom i el concert serà gratuït.

Pel que fa a les protagonistes, perquè al Di(vi)nes hi tenen veu les dones, seran la rapsoda altafullenca Joana Badia qui obrirà la nit un recull de poesies per donar pas després a la música de la cantautora Lia Sampai que presentarà el seu últim disc al públic assistent que podrà tastar el vi del concert i avellanes de Reus torrades. L’acte s’obrirà amb uns breus parlaments amb la intervenció de la co-propietària del celler Estol Verd, Sara Batalla; i la presidenta de la DOP Avellana de Reus, Ester Gomis.

Organitzat per l’associació cultural Etcètera amb de promoure la creativitat en clau femenina, el festival Di(vi)nes porta a escena durant tres setmanes a tres poetesses i tres cantautores. L’esdeveniment va néixer l’any 2017 i es va consolidar ràpidament per convertir-se en una ciat obligada al calendari cultural català.

El primer concert del Di(vi)nes va tenir lloc el passat 23 de setembre a La Fira Centre Comercial de Reus amb la poesia d’Ester Enrich Coma i la música d’Anna Murillo. La tercera i última cita del festival d’enguany tornarà de nou a La Fira Centre Comercial. Serà el divendres 7 d’octubre, a les 21.00h, amb el tast de poesia la periodista veneçolana Marianella Yanes i la música de la cantautora italiana Laura Milazzo.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: