Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els mítics "Truenos" de Constantí tornaran a pujar a l'escenari

El grup dels anys 70 actuarà el proper divendres 9 de setembre, en el marc de la Mostra de Música Local, amb els grups Circus i Sin Fianza

Imatge de la presentació de la Mostra de Música Local de Constantí Imatge de la presentació de la Mostra de Música Local de Constantí AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 05 Setembre 2022 18:10

Aquest dilluns s’ha fet l’acte de presentació de la Mostra de Música Local a Constantí, que tindrà lloc el divendres 9 de setembre, a la plaça de les Escoles Velles. L’acte de presentació s’ha fet a la plaça Alcalde Macià Martorell i ha comptat amb la presència de l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, i components de les tres formacions que musicals que formaran part del cartell de l’edició d’aquest any: Sin Fianza, Circus i el mític conjunt constantinenc dels anys 70, Truenos.

L’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, ha explicat que des del consistori s’ha volgut promoure i projectar els nombrosos grups que conformen l’escena musical constantinenca. Fa uns mesos, des de les xarxes socials de l’Ajuntament, es va fer una crida a la participació de grups i artistes locals que volguessin prendre part en aquesta iniciativa. Sánchez ha subratllat la importància de posar en valor la tasca dels grups musicals locals i ha destacat que això “suposa un plus cultural” alhora que permetrà reivindicar i tornar a reviure “el llegat de grups musicals que han fet història al nostre municipi”. A més, ha destacat que la idea és que aquesta mostra de música local tingui continuïtat durant els pròxims anys al municipi.

El grup sin Fianza, creat ara fa uns sis anys i format per un grup d’amics de tota la vida que anteriorment ja havien format part d’altres formacions musicals, farà la seva primera actuació oficial com a banda. Amb un repertori format per composicions pròpies,defineixen el seu estil com a rock de carrer amb cançons que parlen dels problemes i situacions quotidianes.

Circus és un grup creat ara fa uns quatre anys i del qual en formen part músics veterans i històrics del municipi, com Quimet Curull. El seu repertori reivindica la música els anys setanta amb versions que van des dels Creedence Clearwater Revival, Bob Dylan o els Rolling Stones.

El retorn dels "Truenos"

Finalment, l’actuació més esperada de la nit serà el retorn d’una de les bandes històriques i més representatives de l’escena musical a Constantí durant els anys 70, Truenos. Deu anys després de la seva última actuació a Constantí, durant la Festa Major d’Estiu de 2012, els components d’aquesta mítica banda tornaran a pujar a l’escenari per oferir-nos versions de la millor música del pop espanyol dels setanta, així com temes dels Beatles, Rolling Stones o Deep Purple.

La Mostra de Música Local d’aquest divendres 9 de setembre obrirà els actes de l’àmplia programació cultural que es farà a Constantí en el marc de la Diada Nacional de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: