Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tecla Martorell presentarà el llibre 'Mil milles', aquest divendres al Museu del Port

El volum recull el testimoni de 18 persones d'arreu del món que expliquen quins motius els han portat a Tarragona 

Portada del llibre 'Mil Milles', de Tecla Martorell Salvat Portada del llibre 'Mil Milles', de Tecla Martorell Salvat CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 28 abril 2022 16:50

L'escriptora tarragonina Tecla Martorell Salvat presentarà del seu nou llibre 'Mil milles' (Cossetània Edicions), aquest divendres 29 d'abril, a les 17:30 h, a la sala d'actes del Museu del Port de Tarragona. L'acte, organitzat per l'AV Moviment Pere Martells, estarà presentat pel periodista Enric Pujol.

Les persones que vulguin assistir a la presentació del llibre, cal que reservin la seva invitació al correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Encara queden algunes places per completar l'aforament.

'Mil Milles'

En l'últim llibre de Tecla Martorell, 'Mil Milles. Divuit processos migratoris en una Tarragona canviant', divuit persones d'arreu del món expliquen quins motius els han portat a Tarragona. Com explica l'autora, "alguns s'hi han quedat, altres han marxat, però totes han estat vinculades a la ciutat". No es tracta d'un llibre de ficció: "Jo aquí he recollit la lletra i he posat la música, ells i elles han posat la història", afegeix Martorell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: