Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra presenta el concurs de rap 'RapeaxPlata'

La Regidoria de Joventut i l’Associació Cultural XXL organitzen el concurs que se celebrarà el 9 d'abril, a les 16 h, a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat

Imatge d'arxiu d'un concurs de rap Imatge d'arxiu d'un concurs de rap ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 15 Març 2022 20:45

El proper dia 9 d'abril, a partir de les 16 h, a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat, se celebrarà el concurs de rap 'RapeaxPlata' impulsat pels i les joves de l'Associació Cultural XXL i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Torredembarra.

Els premis seran els següents: 1r dessuadora, gorra i diploma, 2n samarreta i diploma, i 3r gorra i diploma, tots patrocinats per Wrung Tarragona.com.

Per a participar al concurs, cal formalitzar la inscripció a través dels perfils d’Instagram: @ainarabadia o @rapeaxplata_xxl

A més del concurs, es portaran a terme activitats de cultura urbana: hip-hop, breakdance, grafitis i cançó lliure. En aquestes activitats, s'hi afegiran els i les joves que formen part de l'acció ‘Obre't’, emmarcat dins el projecte ‘Oberts al Món’ de la Regidoria de Joventut, i que correspon a la programació anual de l'Espai Jove. Concretament, hi participaran els grups dels tallers de hip-hop i grafitis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: