Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna el Carnaval a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

La millora de la situació epidemiològica permetrà celebrar diversos actes gratuïts al municipi

Imatge d'arxiu del carnaval de l'Hospitalet de l'Infant Imatge d'arxiu del carnaval de l'Hospitalet de l'Infant ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 11 Febrer 2022 19:06

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant recuperarà enguany la celebració del Carnaval, gràcies a la millora de la situació epidemiològica de la Covid-19. No obstant això, ho farà amb un programa d’actes més reduït i adaptat a les circumstàncies actuals.

Al nucli de l’Hospitalet de l’Infant, que és on més gent es concentra, la Regidoria i la Comissió de Festes han organitzat dos actes per al dissabte 26 de febrer, que tindran lloc a l’aire lliure, en concret, a la plaça Catalunya. A les 19 h, tindrà lloc l’espectacle familiar 'Disco per Xics', que barreja música, ball i teatre. Es tracta d’un muntatge de gran format, adreçat a infants i persones adultes, amb què el públic podrà interactuar, a través de noves tecnologies, pantalles LED, càmeres audiovisuals i màquines d’efectes. A les 23 h, el concert de Cocktail Tributov, una de les millors bandes de versions de la demarcació.

A ambdós actes, que seran gratuïts, es recomana anar disfressat i amb mascareta i respectar la distància interpersonal. “Davant la caiguda de les restriccions envers la pandèmia, des de l'Ajuntament volem donar pas a les festes de manera esglaonada, amb prudència i respecte per les mesures de prevenció i de seguretat. Recomanem l'ús de les mascaretes quan no es pugui mantenir la distància entre les persones, però això no ha de ser cap obstacle per gaudir en família i amb amics de l'espai carnavaler que us proposem”, ha dit el regidor de Festes, Diego García.

Carnaval a Vandellòs

Al nucli de Vandellòs, la festa començarà el divendres 25 de febrer, a les 16.30h, amb la rua infantil pels carrers del poble i una xocolatada posterior a la plaça Drs. Gil-Vernet, organitzada per l’AMPA Vall de Llorers amb la col·laboració de l’Ajuntament.

El plat fort del Carnaval se servirà, però, el dissabte 26 de febrer, amb l’arribada del rei Carnestoltes i la rua pels carrers; el sopar amb concurs de disfresses i una actuació musical al pavelló esportiu.

Tots els actes estaran organitzats pel Centre Cultural Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) i altres entitats locals, amb el patrocini de l’Ajuntament. En els propers dies, difondrem tots els detalls i els horaris de la celebració del Carnaval a Vandellòs, a través de la pàgina web i les xarxes socials de l’Ajuntament. L’agenda d’actes, com sempre, també es podrà consultar a les aplicacions per a mòbil VH APP i Línea Verde.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: