Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Santa Coloma inicia les Festes amb el Mercat de Nadal i l'encesa de llums

Durant tot el dissabte 4 de desembre, fins a 45 parades es van instal·lar al centre del municipi amb gran varietat de productes

Els Gegants de Santa Coloma van sortir en cercavila, des del Casal fins a la plaça i, un cop allí, van procedir a l’encesa de la il·luminació nadalenca Els Gegants de Santa Coloma van sortir en cercavila, des del Casal fins a la plaça i, un cop allí, van procedir a l’encesa de la il·luminació nadalenca startap.cat / AJUNT. DE SANTA COLOMA DE QUERALT
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 10 Desembre 2021 10:57

Santa Coloma de Queralt va encendre, el passat dissabte 4 de desembre, la seva il·luminació nadalenca. Ho va fer després d’una gran jornada de Mercat de Nadal a la Plaça Major, acompanyada de fred però amb bon temps. Durant tot el dia, fins a 45 parades es van instal·lar al centre de la capital de la Baixa Segarra, amb gran varietat de productes, des d’alimentació, estampes nadalenques, llibres antics o també entitats explicant els seus projectes.

Mercat de Nadal Santa Coloma 21

Com l’any passat, a la Plaça Major s’ha col·locat un gran arbre de Nadal, que també es va il·luminar en l’acte de dissabte. En concret, va ser a la tarda, després que els Gegants de Santa Coloma sortissin en cercavila des del Casal fins a la plaça i, un cop allí, van procedir a l’encesa de la il·luminació de les festes.

A més, durant el matí es van pintar les cares dels infants que ho desitgessin, una activitat a càrrec de l’Ona Claver. També va haver-hi una breu actuació de l’Orfeó de Santa Coloma de cançons tradicionals d’aquesta època de l’any.

El Mercat de Nadal es va tancar, a les 20h, amb un concert a càrrec del grup Leitmotiv i també d’un correfoc protagonitzat per la colla local, els Diables Keresus.

Des de l’Ajuntament de Santa Coloma es fa una valoració molt positiva de la jornada i s'espera que aquesta il·luminació nadalenca serveixi d’incentiu als veïns del municipi per fer les compres de Nadal als comerços de la vila.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: