Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus dona el tret de sortida a la campanya de Nadal amb l'encesa de llums

Fins al 10 de gener, es durà a terme la campanya de dinamització comercial batejada com "Reus un Nadal amb geni"

Vista panoràmica del Mercadal en l'acte d'encesa de llums de Nadal 2021 Vista panoràmica del Mercadal en l'acte d'encesa de llums de Nadal 2021 REUS.CAT
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 27 Novembre 2021 15:19

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer; la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, i la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, acompanyats pel geni del Nadal de Reus, portaveus de grups municipals i representants de diferents entitats van apretar el botó que, simbòlicament, ha encès l'arbre de Nadal de la plaça del Mercadal i simultàniament tota la il·luminació de Nadal que guarneix carrers i places de la ciutat. L'acte, que va comptar amb l'animació musical del grup After Darks, ha donat inici també a la campanya Reus és Nadal 2021.

Així, doncs, des d'aquest divendres 26 de novembre i fins al dia 10 de gener, es durà a terme la campanya de dinamització comercial de Nadal prevista per enguany, batejada com "Reus un Nadal amb geni", amb diferents espais protagonistes que evocaran les festes nadalenques, com la plaça del Mercadal, la plaça del Prim, la plaça d'Evarist Fàbregas, els Mercats de Reus o la plaça de la Llibertat, amb elements lumnínics que voldran captar l'atenció dels vianants. Destaquen principalment els espectacles itinerants de diferents formats i tipologia: animació infantil, màgia, música, etc.

La voluntat de l’Ajuntament de Reus és donar suport als establiments de comerç, servei i restauració incentivant les compres de Nadal. Per aquest motiu, les llums de Nadal estaran enceses de 17:30h a 22:00h.

La Campanya de Nadal de Reus, que compta amb un pressupost de 350.000 euros està coordinada per l’Agència Reus Promoció i té la col·laboració de les entitats comercials de la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: