Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 400 persones gaudeixen del 'Passatge del Terror' de Bonavista

Arrenca la 'Halloween Week' al barri tarragoní, que el proper divendres 22 d'octubre estrenarà el nou espectacle 'La Nit de Halloween'

Foto de grup dels participants al Passatge del Terror de Bonavista Foto de grup dels participants al Passatge del Terror de Bonavista AV BONAVISTA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Octubre 2021 06:13

La 'Halloween Week' ha donat el tret de sortida aquest cap de setmana al barri tarragoní de Bonavista. El 'Passatge del Terror', organitzat per l'AV Bonavista, ha estat visitat per més de 400 persones i ha comptat amb la participació de 30 actors i actrius i 40 persones més de l'equip.

El 'Passatge del Terror' ha estat possible gràcies al grup Artífiex, que s'ha encarregat de l'equip de la caracterització, el sol, la il·luminació i la producció artística de l'esdeveniment. Des de l'entitat veïnal també s'ha volgut agrair la col·laboració de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona per la cessió del centre cívic, que ha acollit el passatge, i a tots "els nostres monstres", que han organitzat l'esdeveniment. 

La 'Halloween Week' continuarà el pròxim divendres 22 d'octubre, amb l'estrena d'un nou espectacle al Centre Cívic de Torreforta, titulat 'La Nit de Halloween', on tothom hi està convidat.

El divendres 29 d'octubre se celebrarà una Gran Festa de Disfresses al mercat de Bonavista, a càrrec de el grup Más & Más per als més joves, i el dissabte 30, un concert de rock.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: