Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Campanya de recollida de donatius per al 'Pessebre dels Estels'

La Masia de Castelló anima a tothom que vegi els vídeos d''El Pessebre per detràs' a fer un donatiu perquè el pessebre del 2021 "sigui el millor que mai"

Imatge d'arxiu d'una de les escenes del 'Pessebre dels estels' Imatge d'arxiu d'una de les escenes del 'Pessebre dels estels' JORDI SANTACANA / ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 04 Gener 2021 07:25

La impossibilitat de celebrar el 'Pessebre dels Estels' a l'antic poble de Castelló (Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant), a causa de la pandèmia, va motivar a l'Associació Masia de Castelló l'emissió d'uns vídeos que mostren com es prepara el pessebre abans d'escenificar-lo: "el Pessebre per detràs".

Coincidint amb l'emissió d'aquests vídeos, l'entitat ha iniciat una campanya de recollida de donacions per aconseguir que el Pessebre dels Estels del 2021 "sigui el millor que mai". Per aquest motiu, l'organització anima a tothom que hagi vist els vídeos a col·laborar fent algun donatiu (5, 10 o 20 euros): "Si t'ha agradat el nostre pessebre per detràs, anima't a fer-nos un donatiu i ajuda'ns a que el Pessebre i la Masia de Castelló pugui continuar treballant incansablement!"

Podeu veure els vídeos de les escenes i els preparatius del Pessebre dels Estels i consultar la manera de col·laborar en aquest enllaç.

"El Pessebre per detràs"

Aquesta iniciativa es basa en la idea de mostrar a tothom què hi ha darrera del 'Pessebre dels Estels'. Tothom qui ha vingut coneix les escenes però, sabeu com es van construir? com es preparen els figurants? qui hi ha al darrera de tota l’organització? Són alguns dels interrogants que pretenen resoldre amb l'emissió d'uns vídeos: "Hem volgut mostrar-vos aquesta part “de detràs” amb imatges de les escenes al llarg dels anys, com es van arreglar les cases, com s’organitza la gent... i per això us convidem a estar atents a les nostres xarxes socials", explica l'organització.

Des del passat 24 de desembre, cada dia s'han anat publicant 4 o 5 vídeos (a partir de les 09h i fins les 21h) amb el recorregut del pessebre, des de l'aparcament fins a la carpa de sortida. I com a colofó final, tots aquests vídeos s'han penjat en un mapa interactiu que podeu visitar quan vulgueu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: