Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arbre dels Desitjos ja llueix els bons propòsits dels infants de Tarragona

L’acte, reformulat per complir amb totes les mesures necessàries per fer-lo amb seguretat, ha tingut lloc aquest dissabte a l’Ajuntament de Tarragona

Una nena penjant una targeta a l'Arbre dels Desitjos Una nena penjant una targeta a l'Arbre dels Desitjos DAVID OLIETE
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 19 Desembre 2020 18:47

Aquest dissabte 19 de desembre, a les 11h, s’ha celebrat el tradicional acte nadalenc de l’Arbre dels Desitjos, en què nens i nenes de les escoles de Tarragona han penjat els seus desitjos i bons propòsits en forma de postal a l’arbre de Nadal ubicat al vestíbul de l’Ajuntament. L’esdeveniment ha comptat amb la presència de l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, el conseller d’Educació, Manel Castaño, i els regidors Elisa Vedrina i Francesc Roca. En total, han estat convocades 28 escoles, 3 d’elles d’educació especial, amb un total de 57 alumnes de 4t de primària.

L’Arbre dels Desitjos s’ha adaptat enguany a l’actual situació de crisi sanitària, de manera que els infants han arribat en diferents franges horàries i han entrat de manera esglaonada per complir les mesures de distanciament exigides. Els nens i nenes, acompanyats pels pares o familiars (un màxim de 2 acompanyants) i el director de l’escola, s’han trobat amb l’alcalde i els consellers, que els han ajudat a penjar les targetes a l’arbre. S’ha habilitat un circuit per tal de facilitar l’entrada i la sortida i mantenir el distanciament social i s’ha proporcionat als assistents gel hidroalcohòlic a l’entrada.

Una nena penjant una targeta a l'arbre davant la mirada de l'alcalde Ricomà (D.O.): 

Ricomà Arbre dels desitjos 2021 David Oliete

També a causa de la situació sanitària, s’ha volgut simplificar l’acte i no s’ha realitzat el parlament de l’alcalde, ni la tradicional cantada de nadales de l’Escola Municipal de Música, ni l’esmorzar. L’esdeveniment, però, ha comptat amb la presència dels capgrossos del Club dels Tarraconins (la Nineta i l’Ivori), que durant al matí han estat al Mercat Central dinamitzant la recollida de joguines solidària de la Creu Roja, i que s’han apropat a l’Ajuntament per saludar els presents a la cita.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: